Welkom!
en welkom op de website van Duplicase!

 

DUPLICASE is gespecialiseerd in de productie van CD's en DVD's.

Duplicase is een bedrijf met jarenlange ervaring, en goede service!

We kopiŽren cd's en dvd's in kleine aantallen (1-250 stuks), maken cd-producties en dvd-producties (vanaf 250 stuks). Voorheen maakten we als laatste in Nederland muziekcassettes. De productie daarvan is overgenomen door de Bandjesfabriek: Thomas Baur maakt geluidscassettes die op bestelling voor u op de juiste lengte worden gevuld. Had u het Acht Uur Journaal gemist? www.youtube.com/watch?v=7goMT0u5W8Q
Wist u dat cassettebandjes al 50 jaar bestaan en inmiddels weer mťťr worden verkocht vanwege het nostalgische karakter? Lees meer in het NRC .

Duplicase maakt intussen al ruim 30 jaar cassettebandjes en is de laatste in de Benelux. Intussen stijgt de vraag naar dit vintage product weer. Meer hierover kun je lezen in VPRO-gids, in het AD, de Tubantia of de Telegraaf.

Ook Een Vandaag heeft een leuk interview over de comeback van cassettes. Voor de Belgische kijkers Terzake.

De prijzen vindt u op de volgende pagina's van deze site. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief BTW. U kunt mailen voor een exacte prijsopgave, als de gegevens van het product bekend zijn: de lengte, drukwerkindeling, manier van aanleveren, etcera. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat alleen dan een duidelijke prijsopgave mogelijk is. Beschouwt u deze pagina dus meer als een richtlijn en belt u ons gerust, om een prijsindicatie voor u te maken, het is tenslotte ons dagelijks werk. Telefoon van 9-12 en 13-17 uur: 0546 - 575165 (niet op maandagmorgen en vrijdagmiddag tot 15 uur). U kunt ons natuurlijk ook even mailen.

Als u nog nooit eerder cd's heeft gemaakt, kunt u het artikel lezen 'CD-productie in eigen beheer' (door hier te klikken).

Bestellen van blanco media kan telefonisch of per email. Binnen enkele dagen krijgt u dan uw bestelling bezorgd. We hebben geen CD-winkel, u kunt bij ons geen losse CD's kopen.

Bij het opsturen van uw master en artwork moet u uw bestelling schriftelijk meesturen: aantal, gewenste verpakking, drukwerk en kleuren vermelden, het afleveradres en bovendien bij muziek (muziek-cd, multimedia cdrom/dvd) altijd de Stemra-gegevens (tracklist met titels, tijdsduur, componisten en tekstschrijvers), softwarelicenties (ook distributielicenties van freeware en shareware), een inhoudsopgave (cdrom/dvd) en gebruikte technieken (bijvoorbeeld AC3 Dolby, MPEGII Audio, MPEG Video, Macrovision, etc.). Om het verspreiden van illegaal materiaal tegen te gaan, houden we ons aan de Anti Piracy-regels van de IRMA.
Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat we bij eventuele onduidelijkheden contact met u kunnen opnemen. Moet de master nog bewerkt worden, dan kan dat in onze surround studio met uitgebreide mogelijkheden.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij het graag. We zien uit naar uw reactie, vriendelijke groeten,

Kees van Dorth.

Duplicase

Gildenweg 8

7641 AZ Wierden

Tel: 0546-575165

info@duplicase.nl

IBAN: NL94INGB0002296161 tnv. Duplicase te Wierden, BIC: INGBNL2A

BTW nummer: NL8015.82.830.B.01